Οφέλη για την υγεία

Το λάδι όπως πρέπει!

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο T elia Olive Oil, είναι ένα προϊόν πλούσιο σε πολυφαινόλες. Έχει αποδεδειγμένα ευεργετική επίδραση λόγω των φαινολικών φυσικών συστατικών του κατά της γήρανσης κ΄ υπέρ της προστασίας της επιδερμίδας.

Έχει προστατευτικές ιδιότητες για την υγεία μας και επιδρά θετικά στην πρόληψη των καρδιακών επεισοδίων, στην  αντιμετώπιση των φλεγμονών του αγγειακού μας συστήματος, του οξειδωτικού στρες.

Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι θωρακίζει τον ανθρώπινο οργανισμό έναντι της νόσου του Αλτσχάιμερ και μια σειρά άλλων ασθενειών όπως η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο:

  • μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, αφού συμπεριλαμβάνεται σαν ένας από τους πιο υγιεινούς τύπους ανάμεσα στα διαθέσιμα έλαια και λίπη για την διατροφή μας.
  • συμβάλει στη βελτίωση της μνήμης του ανθρώπου, αφού τα αντιοξειδωτικά του ελαιολάδου έχουν αποδειχθεί ότι επιδρούν αντίστροφα των ελλειμμάτων μνήμης που σχετίζονται με τις ασθένειες απώλειας μνήμης.
  • συμβάλει στην καταπολέμηση του καρκίνου. Τα φυσικά συστατικά και οι ενώσεις στοιχείων που περιέχονται στο ελαιόλαδο, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου, όπως για παράδειγμα του καρκίνου του μαστού, καθώς και της επανεμφάνισής του.
  • έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Τα οφέλη του ελαιολάδου για την υγεία του ανθρώπουν περιλαμβάνουν την μείωση του επίπεδου της χοληστερόλης στο αίμα μας.
  • έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην πέψη. Αν και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη μείωση των επιπέδων παχυσαρκίας.
  • Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί ότι αποτρέπει την πήξη του αίματος. Το ελαιόλαδο μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικού επεισοδίου, επίσης να βελτιώσει την πήξη του αίματος.

T elia – the olive oil

Το λάδι όπως πρέπει!