Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής των προϊόντων που αγοράζετε μέσω του καταστήματός μας είναι οι εξής:

1. Αντικαταβολή (πληρωμή κατά τη παράδοση του προϊόντος)

Πληρώνετε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις πόλεις της Ελλάδας και υπάρχει η αντίστοιχη χρέωση γι΄ αυτήν. Δείτε αναλυτικότερα τους Τρόπους Αποστολής.

Το εφάπαξ κόστος διαχείρισης αντικαταβολών ανέρχεται στα €3,00 πέραν των εξόδων αποστολής για τις περιοχές που έχουν πρόσβαση οι Ταχυμεταφορικές με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Παρατήρηση: η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για αγορές μεγαλύτερες των 100 ευρώ.

2. Τραπεζική κατάθεση

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε :

ΤράπεζαΠειραιώς

Αρ. Λογαριασμού  1080 0051 0810 2541 476

IBAN GR55 0172 1080 0051 0810 2541 476

BIC / Swift PIRBGRAA

3. Πληρωμή μέσω PayPal

Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής το PayPal μεταφέρεστε αυτόματα στη σελίδα του PayPal για την πραγματοποίηση της συναλλαγής και εξόφλησης της παραγγελίας. Η PayPal αποτελεί τον πιο γνωστό, ασφαλή και αξιόπιστο διαμεσολαβητή για Online συναλλαγές. Εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ, χρησιμοποιώντας την χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα ή μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal αφορούν αποκλειστικά παράδοση στον χώρο του πελάτη και δεν συνδυάζονται με άλλους τρόπους πληρωμής. Για απορίες και πληροφορίες σχετικά με τις πληρωμές μπορείτε να μεταφερθείτε εδώ. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω PayPal διέπονται από τους Όρους & Συνθήκες της υπηρεσίας PayPal. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

4. Πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα teliaoliveoil.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa κ΄ Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-256 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου. Κατά τη πληρωμή ακολουθείτε τις οδηγίες  που βρίσκονται στη σελίδα αγοράς του προϊόντος.