Ποιοι είμαστε

olives-120x-1.png

Λίγα λόγια για εμάς…

T elia olive oil - Ποιοι Είμαστε

Στη T elia Olive Oil αγαπάμε αυτό που κάνουμε και πώς το κάνουμε! Βάζουμε τη φροντίδα, την ποιότητα και το πάθος μας στην παραγωγή ενός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου. Το πάθος μας μας ωθεί να δημιουργούμε συνεχώς το πιο φρέσκο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Χρησιμοποιούμε παραδοσιακές μεθόδους για την παραγωγή λαδιού, οπότε όταν αγοράζετε ελαιόλαδο από εμάς, αγοράζετε εγγύηση ποιότητας.

Η ιστορία μας

Η προέλευση
Ελαιοκαλιέργεια
Η 2η γενιά
Εκλεκτό Ελαιόλαδο
Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
Η πρώτη γενιά της οικογένειας με αρχηγό τον παππού Γιωργάκη ξεκινά την καλλιέργεια διάφορων ελαιόδεντρων στις παρυφές του Πάρνωνα.
Η οικογένεια καλλιεργεί και περιποιείται το λιοστάσι και ο παππούς απασχολείται στον ελεύθερο χρόνο του με την αλιεία.
Η δεύτερη γενιά ασχολείται με την καλλιέργεια και την φροντίδα των ελαιόδεντρων καθώς και την παραγωγή βρώσιμων ελιών και ελαιολάδου.
Η οικογένεια περνάει τα σκήπτρα στην τρίτη γενιά, που φροντίζει τον ελαιώνα ο οποίος περιέχει  ελαιόδεντρα από τις ποικιλίες Μανάκι, Αγριομάνακο και Κορωνέϊκη.

Σήμερα παράγουμε, τυποποιούμε και διανέμουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο με απίστευτα εκλεκτή γεύση και άρωμα.
T elia Olive Oil. Το λάδι όπως πρέπει!

1957
1962
1974
2006
2021
olives-120x-1.png

Τι κάνουμε

Παράγουμε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο!

Παράγουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανώτερης κατηγορίας  με εξαιρετική, απαλή και εκλεκτή γεύση, αλλά σε περιορισμένη παραγωγή, από την έδρα μας στην στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίζουμε το προϊόν μας με ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, καθιστώντας το άρωμα και την εκλεκτή του γεύση του να αξίζει την υπομονή σας σε κάθε νέα ελαιοκομική περίοδο.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο T elia – The Olive Oil έχει κάνει κάτι περισσότερο από το να τελειοποιήσει μια παλιά παράδοση.

Είμαστε καθοδηγούμενοι από τοπικούς εμπειρογνώμονες του ελαιολάδου αλλά και από έναν διεθνή ουρανίσκο και έτσι παράγουμε ένα μοναδικό ελαιόλαδο για να δημιουργήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις τόσο για το φαγητό σας αλλά και για τις σαλάτες που το συνοδεύουν.

T elia – the olive oil

Το λάδι όπως πρέπει!

Τα Οφέλη για την Υγεία

oil2-370
1.

Πρόληψη Καρδιακής Προσβολής

Μειώνει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής, αφού συμπεριλαμβάνεται σαν ένας από τους πιο υγιεινούς τύπους ανάμεσα στα διαθέσιμα έλαια και λίπη για...

2.

Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης

Έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Τα οφέλη του ελαιολάδου για την υγεία του ανθρώπουν περιλαμβάνουν την μείωση του επίπεδου της...

3.

Βελτιώνει τη μνήμη

Συμβάλει στη βελτίωση της μνήμης του ανθρώπου, αφού τα αντιοξειδωτικά του ελαιολάδου έχουν αποδειχθεί ότι επιδρούν αντίστροφα των ελλειμμάτων...

4.

Καλύτερη Πέψη

Έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην πέψη. Αν και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στη...

5.

Καταπολέμηση του Καρκίνου

Τα φυσικά συστατικά και οι ενώσεις στοιχείων που περιέχονται στο ελαιόλαδο, μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου.

6.

Αποτρέπει τη πήξη του αίματος

Μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών προσβολών και εγκεφαλικού επεισοδίου, επίσης να βελτιώσει την πήξη του αίματος.