Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Το λάδι όπως πρέπει!

Στο ελαιοτριβείο φροντίζουμε οι ελιές φτάνουν λίγες ώρες μετά το λιομάζωμα. Παράγουμε το λάδι μας ‘’εν ψυχρώ’’ διατηρώντας όλα τα φυσικά συστατικά. Το μη φιλτραρισμένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο μας είναι ένα αγνό εξαιρετικό παρθένο λάδι που περιέχει όλα τα φυσικά του συστατικά, καθώς και λεπτά σταγονίδια νερού τα οποία περιέχονται στον καρπό της ελιάς.

Αυτά τα μικροσκοπικά σταγονίδια δίνουν στο λάδι την κλασική του «συννεφιά» ή μια ελαφρά «πέπλα» εμφάνιση. Για τη σειρά μας T elia Olive Oil εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αποφασίσαμε να μην βάλουμε το φρέσκο ​​ελαόλαδο μέσω μιας διαδικασίας φιλτραρίσματος, ή οποιασδήποτε άλλης επεξεργασίας, αλλά να του επιτρέψουμε μια φυσική διεργασία καθίζησης. Διατηρούμε έτσι όλα τα ωφέλιμα συστατικά του γιατί το λάδι κατασταλάζει και αποθολώνεται με τη μέθοδο της φυσικής καθίζησης, χωρίς καμία τεχνική διαδικασία.

Η παρουσία αυτών των μικρών σταγονιδίων νερού είναι μία ακόμα απόδειξη της αυθεντικότητας και φυσικότητας του ελαιολάδου. Δεδομένου ότι οι βιοδραστικές φαινολικές ενώσεις αλληλεπιδρούν με τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε διαδικασίες τεχνικής διήθησης, τα μη φιλτραρισμένα έλαια περιέχουν, κατά μέσο όρο, υψηλότερη συγκέντρωση βιοδραστικών φαινολικών ενώσεων από τα συνήθη διηθημένα έλαια.

Έτσι η γεύση, το άρωμα και τα φυσικά συστατικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου T elia Olive Oil, διατηρούνται αναλλοίωτα και σφραγισμένα σε μια πλήρως 100% ανακυκλώσιμη αλλά και επαναχρησιμοποιούμενη συσκευασία λαμβάνοντας υπόψη την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορίζουμε το T elia Olive Oil  ως ο το φυσικό λάδι.

Διαβάστε περισσότερα για το προϊόν μας.

T elia – the olive oil

Το λάδι όπως πρέπει!