Εκλεκτή Γεύση κ΄ Άρωμα

Το λάδι όπως πρέπει!

Επικεντρωνόμαστε μέσα από την αειφόρο ανάπτυξη και φροντίδα του ελαιώνα μας, στην παραγωγή ενός εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, ενός ελαιολάδου από τα πιο προσεγμένα στην Ελλάδα με απίστευτα εκλεκτή γεύση και άρωμα.

Για 3 γενιές τώρα, η οικογένεια μας στην Νότιοανατολική Πελοπόννησο στους πρόποδες του Πάρνωνα διατηρεί αναλλοίωτη την αγάπη για την ποιότητα, καθώς και την αφοσίωσή της για τα υγιή οργανοληπτικά και φυσικά χαρακτηριστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Προσπαθώντας να μην πάρουμε τίποτα και να μην προσθέσουμε τίποτα, πέρα από αυτό που μας προσφέρει η φύση, παραμένουμε πιστοί στην παράδοση και απλώς ‘’εξάγουμε’’ του χυμούς της φρεσκομαζεμένης ελιάς από τον ελαιώνα μας, για να προσφέρουμε ένα αγνό παραδοσιακό, μη φιλτραρισμένο εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Στον ελαιώνα μας καλλιεργούνται ελαιόδεντρα της ποικιλίας Μανάκι, Αγριομάνακο και Κορωνέϊκη και όντας ένας παραθαλάσσιος ελαιώνας ‘’βρέχεται’’ νοτιοανατολικά από τις αλμυρές δροσοσταλίδες του Μυρτώου Πελάγους, οι οποίες καθιστούν την μοναδικότητα στο μικροκλίμα του εδάφους, προσδίδοντας αρώματα και μία απίστευτα εκλεκτή γεύση στο ελαιόλαδο.

 

T elia – the olive oil

Το λάδι όπως πρέπει!