Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

Παράγουμε ένα εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανώτερης κατηγορίας  με εξαιρετική, απαλή και εκλεκτή γεύση, αλλά σε περιορισμένη παραγωγή, από την έδρα μας στην στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο. Για να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, φροντίζουμε το προϊόν μας με ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα στάδια της παραγωγής του, καθιστώντας το άρωμα και την εκλεκτή του γεύση του να αξίζει την υπομονή σας σε κάθε νέα ελαιοκομική περίοδο.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο T elia – The Olive Oil έχει κάνει κάτι περισσότερο από το να τελειοποιήσει μια παλιά παράδοση. Είμαστε καθοδηγούμενοι από τοπικούς εμπειρογνώμονες του ελαιολάδου αλλά και από έναν διεθνή ουρανίσκο και έτσι παράγουμε ένα μοναδικό ελαιόλαδο για να δημιουργήσουμε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες γεύσεις τόσο για το φαγητό σας αλλά και για τις σαλάτες που το συνοδεύουν.

Μάθετε περισσότερα για το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο. Δείτε τις προδιαγραφές που πρέπει να πληρεί ώστε να μπορεί να πάρει αυτό το χαρακτηρισμό.

Δείτε στο παρακάτω σύνδεσμο τη χημική ανάλυση του T elia Olive Oil και τι το κάνει ξεχωριστό. Μάθετε περισσότερα για το προϊόν μας.

Μάθετε για το Προϊόν μας

T elia – the olive oil

Το λάδι όπως πρέπει!